deneme

deneme

Thursday 16 October 2014

Sevgi Gercekten Iyilestirir mi ?






Cogu zaman evet... 
Tam iyilestiremese de, iyilesme surecini  hizlandirir...

 
Evet cok zor bir donemden geciyorum.. Dusunuyorum acaba sinaniyor muyum?...Nedenler ariyorum, bulamiyorum. Doktorum soylemisti, beyin herseye bir neden bulmak istermis, beynimizin isleyisi boyleymis...

Bir diyorum nazardandir, yok ozlemdendir, yok yok kesin yalnizliktandir... Isin icinden cikamiyorum...
Cevremde benim iyilestigimi gormek icin yanip tutusan, gozlerimin icine bakan sevdiklerimi goruyorum, zengin hissediyorum. Ama tam olarak iyilesemiyorum...Sanirim biraz daha zamana ihtiyacim var.

Gecenlerde esim ''her sabah, gozunde bir parca isik gormeyi umut ederek uyaniyorum ve her aksam eve gelirken senin iyilestigini hayal ediyorum'' dedi. Canimi acitti, onu uzmek cok canimi yakti...

Doktorum bol bol yuruyus yapmami ve uretken olmami soyledi, kardesimde saclarimi degistirmemi... Tam da bu sirada karsima Rikkie cikti.

 Sahibi; esinin hastaligi nedeniyle daha cok calismak zorunda kalinca, Romanya'dan  kurtardigi dunya tatlisi kopegi icin gunduzleri onu gezdirecek birini ariyormus ve yollarimiz kesisti, gonullu olarak kabul ettim. 



Acaba bu bi tesadufmuydu tam ihtiyacim oldugu anda karsilasmamiz ?

  yoksa karma mi ?



ya da belkide sadece sans ? 


Bilemiyorum...



 Hayvanlarin iyilestirici gucune hep inanmisimdir.
 Simdilerde haftanin uc gunu Rikkie'yle yuruyorum. Bol bol agac, nehir, kus, tavsan, mantar goruyorum.. Aklimda binlerce soru, her gun icimde yasayan canavarla gecen o yorucu savas derken gunler gecip gidiyor... Iyilesecegimi biliyorum, az kaldi ha gayret Aner diyorum...


37 comments :

  1. Tabii ki iyileşeceksin sevgili Aner, Rikkie de çok şeker hakikaten bence tam zamanında karşına çıkmış, tek başına belki bu kadar yürüyüş yapmayacaktın, dolayısıyla temiz hava almayacaktın, bol bol içine çek temiz havayı, yıllar önce okumuştum nefes almasını bilmiyormuşuz, oksijen her hastalığı yenermiş, derin derin gökyüzünü yer gibi içine çek havayı tüm dokularına mis gibi oksijen girsin...çok geçmiş olsun iyi haberler bekliyorum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok cok tesekkur ederim.. yorumlariniz ve desteginiz icin.. evet rikkie olmasaydi hep evde oturacagima eminim. onunla oldugum gunlerde en az 4saat yuruyorum.. en kisa zamanda iyi haberler vermeyi cok isterim . Su anda daha iyiyim Allaha sukur.
      Umarim hersey sizin icin guzeldir. Miniginize opucukler :*

      Delete
  2. seni gördüğüme nasıl memnun olduğumu söylememe gerek yok biliyorum,
    ama gözlerim ışıldayıp,içim ısındı:)
    sevgiler canım aner

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende tekrardan dondugume cok memnunum :)
      O kadar destek maillerinden sonra birde burda yazismak ayri zevkli. Ozlemisim
      Cok opuyorum seni Havvacim :*

      Delete
  3. Yazını görünce çok sevindim. Her şeyin daha güzel olacağına da kalpten inanıyorum; iyileşeceksin tabiki. Rikkie bu yolda sana güzel bir yoldaş olmuş. Ben karmaya çok inanırım. Güzel şeyler düşünürsek ve olmasını istersek olur.
    Sana kocaman iyi dilekler yolluyorum; sevgilerimle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim, bende donmekten dolayi gercekten mutluyum. Karmaya bende cok inanirim, gerci son zamanlarda hic benden yana degildi ama sanirim daha iyiye gidiyor simdilik :)
      Guzel iyi dileklerini aldim, icime cektim :)
      Bende kocaman sevgiler , mutluluklar gonderiyorum

      Delete
  4. Söyle bir göz atayım diye girmiştim blogger a ve en üstte senin yazın vardı aner. Yeniden görmek o kadar güzel ki:) mutlu eden seni sevindiren ne varsa onunla olman en iyisi. Hoşgeldin. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  5. Neredeyse her gün kontrol ediyordum blogunu acaba yazmış mıdır aner diye. Tam da yazmayı bıraktığın zaman bulmuştum seni. Samimi ve sıcak anlatımını beğenip tüm arşivini okumuştum. Yeni yazını görünce çok mutlu oldum. Senin için her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Çanakkaleden sevgilerimi yolluyorum:)
    Pınar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pinarcim cok tesekkur ederim. Ne guzel, ne mutlu bana ki gercekten ozlenmisin, merak edilmisim. Umarim en kisa zamanda daha cok gorusuruz
      Canakkaleye kocaman sevgilerimi gonderiyorum
      Mutlu kal :)

      Delete
  6. bak ne güzel burada bile seni sevenler merak edenler arayıp soranlar var
    hastalığın ne bilmiyorum ama geçmiş olsun
    benim bloğa uğrayan tek kişi bile yok bende senin gb yanlızım bütüngün
    bak en azından sen burda sevenlerinle yazılar yazıp yorumlarla
    oyalanıp mutlu olabilirsin

    ReplyDelete
  7. Çok sevindim yazını görünce. Yüreği sevgi dolu iyi bir insansın. Ne mutlu sana ki seni çok seven iyi bir eşin ve daha pek çok guzel insan var. Burdaki dostların olarak bizde seni çok seviyoruz biliyorsun. Elbette ki günden güne daha bir iyileşeceksin. Kısa bir süre sonra iyi haberlerini alacağız buradan.
    Sevgiler. .

    ReplyDelete
  8. Seni buralarda da seven birileri var... Özleyen bekleyen... Heyecanla bekliyor olacağız.
    Sen güçlü iyi bir kadınsın. :)
    Her şey iyi olacak... Daha evini düzeceğiz, unuttun mu?

    ReplyDelete
  9. geçmiş olsun cnm. sevgi herşeyin ilacı. çok güzel tesadüf olmuş. bu tatlı köpüşle bolca vakit geçir. köpekler zaten en sadık dost.
    eminim daha iyi olacaksın. Allah yardımcın olsun.

    ReplyDelete
  10. çok geçmiş olsun.benzer zamanları farklı dönemlerde çok yaşadım ve evet sevginin kesinlikle iyileştirici gücü var.önce kendini sevmekten geçiyor yolu.sonrasında zaten bu güzel dost çıkmış karşına.annem hastalandıktan 2 yıl fırtına gibi geçmişti kendimi hiç dinlememiştim ama ne kadar yıprandığım ve yorulduğumu anladığımda ruhen ve bedenen çökmeye başladığımı biliyordum.hobilerime ve kendisi gelip bizi seçen seboyla ve tabiki sevdiklerimle toparlanmaya çalıştım.
    hayat çok güzel ve kesinlikle her anını yaşamaya değer.çok çok daha iyi ve güçlü olacaksın ki sen bir kadınsın o güç zaten var ...
    sevgi ve selamlar..

    ReplyDelete
  11. çok geçmiş olsun hadiii iyileş artık :)

    ReplyDelete
  12. yeni yazını fark edince çok mutlu oldum, aa dönmüş dedim. Sonra hasta olduğunu öğrenince çok üzüldüm. En kısa zaman da iyileşmeni yürekten diliyorum. Ben de hayatımın 8 yılını hasta geçirdim. Tam birini yendim derken başka bir hastalıkla daha uğraştım. Ruh ve bedenin ne kadar içiçe olduğunu ve sağlığın aslında tamamen beyinle ilgili olduğunu anladım ve aslında büyük bir lütufmuş dedim. Sağlıklı olma cidden istersen evet iyileşiyorsun ya da hastalığın sana ne öğretmek istediğine odaklanırsan yeniden doğuyorsun, şimdi bir anka kuşu dövmesi yaptırmayı düşünüyorum, hasta günlerimin hatrına. Zihin her hastalıktan daha güçlü yeter ki kendi anahtarını bul ve onun derinliklerine inebil. Kolay olmayacak ama gör bak her şekilde değecek. Sevgiler,

    ReplyDelete
  13. Sevgi gerçekten iyileştirir Aner. Senin yıllarca insanlara ve hayvanlara verdiğin sevgi şimdi koca bir yumak olup sana geri dönüyor ve seni iyileştiriyor. Bu zor zamanların hızla geçmesini diliyor sana kocaman sevgiler gönderiyorum!

    ReplyDelete
  14. çok çok geçmiş olsun, hayırlısıyla geçip gitsin, Rabbim şifalar versin. çok sevgiler...

    ReplyDelete
  15. Ben hala senin hasta olduguna iananamiyorum,insan nedense sevdiklerine yakistirmaiyor hastaligi,cok cok gecmis olsun diyorum tekrar,postunu görünce heyecanlandim,cok sevindim,cok fazla düsünüp kendine skinti yapma,rahat ol,köpekler cok iyi arkadas dosttur,sende bilirsin,hadi bakalim,bize bol bol resim yolla simdi ok.öptüm cok,HOSGELLDIN!

    ReplyDelete
  16. Nasilsin Aner?sesin cikmiyor..umarim iyisindir

    ReplyDelete
  17. Merhaba ,
    geçmiş olsun öncelikle. İnanıyorum ki bu da geçecek. Daha mutlu daha sağlıklı ve daha güçlü olacaksın. Sağlıkla ve sevgiyle kal.

    ReplyDelete
  18. Sevgili Aner, blogunu bir süredir takipteyim ama bir gün, geçmiş yazılarını hani şöyle keyifle ve topluca okurum diyordum. Eşim de -ki blog okuyan bir adam değildir- benden önce birçok yazını okumuş ve bayılmıştı.
    Rahatsızlığınla ilgili yazadığın iki yazıyı da şimdi gördüm, çok üzüldüm gerçekten. Çok tatlı bir kızsın, çok şeker bir ailesiniz, eşinle ve tüylü çocuklarınla. Bu güzel sevgiyle kesinlikle en güzel şekilde iyileşeceğine inanıyorum.

    ReplyDelete
  19. Önceki yorumumu bitiremeden yayınlamak zorunda kaldım.
    Sana güzel, sağlıklı günler ve bol şifa diliyoruz eşimle. :) Sevgiler. Eylül.

    ReplyDelete
  20. Sevgi gerçekten iyileştirir ve ben inanıyorum sen ennn kısa sürede iyileşeceksin canım!!!

    ReplyDelete
  21. Aner merhaba.. nasıl oldun? iyi misin?
    iyi sağlık haberlerini bekliyoruz...
    fazla bekletme bizi.. :)

    ReplyDelete
  22. Aner okuyorsun yorumlari nolur yaz merak ediyoruz neyin var nasilsin... Seni tanimasak da seviyoruuuz!

    ReplyDelete
  23. Cok cok ozur dilerim daha onceden yazamadim. Hizla iyiye gidiyorum. Yine Turkiyeye dondum. Sık sık doktorumla gorusuyorum. Beni merak ettiginiz, guzel yorumlar birakip iyi dileklerinizi yazdiginiz icin cok cok tesekkur ederim. Aralik gibi bloguma bir aksilik cikmazsa donmeyi dusunuyorum.

    Sevgiyle ve saglikla kalin :*

    ReplyDelete
  24. Sevgili Aner ,bir an once iyilesmeni,sagligina kavusmani cani gonulden diliyorum.Paylasimlarindan neseli ve hayattan keyif alan bir insan oldugun anlasiliyor. Bu olumlu tarafinda iyilestirmeni cabuklastiracaktir insallah.Allah yardimcin olsun.Kendine cok iyi bak.Sevgilerimle....

    ReplyDelete
  25. Çok güzel haber. . Hızla iyileşirsin inşallah. .
    Sevgiler. .

    ReplyDelete
  26. Canım arkadaşım güzel yüreğini sıcaklığını burdan da olsa görüp sevdiğim anerim Allah tez günde sağlığına kavuştursun seni seven insanlar hep olacak hep var ben seni tüm içtenliklerimle öpüyorum aramıza dönmeni sabırsızca bekliyorum Allah'a emanet ol kucak dolusu mutluluk huzur dua ve sağlık yolluyorum sana:*

    ReplyDelete
  27. Dilerim sağlık ve neşeyle buraya yine yeni yazılar yazarsınız......2015 neşeyle sizin olsun

    ReplyDelete
  28. merhaba, geçmiş olsun diyorum..

    ReplyDelete
  29. Merhaba, dilerim bir an önce bloğa geri dönersiniz. Çok geçmiş olsun ve 2015 mutlulukla, sağlıkla gelsin. :)

    ReplyDelete
  30. Mutlu yıllar Aner..
    Özledik ama. . Ara çok uzadı. . :)
    Sevgiler. .

    ReplyDelete
  31. Allah sağlık, şifa versin inşallah tatlım... ben yeni katıldım bu dünyaya seni de takibe aldım, banada beklerimm

    ReplyDelete

Dusunceleriniz benim icin cok degerli, o yuzden elinizi korkak alistirmayin :)
Sevgilerimle :)