deneme

deneme

Thursday 2 January 2014

Oleeey 2014' e Girdik!!! Dur Bi Bakiim Girmeyen Kalmis mi ?



             (=^.^=)2014' un ilk yazisindan herkese merhaba (=^.^=)





Bakiyorum da yazmayali tam 1 yil olmus, hehe bu espriyi yapmasam catlardim. O yuzden hemen buraciga sıkıstırıyım dedim :) Umarim hepiniz guzel bir yilbasi aksami gecirmissinizdir. 

                                                             *
Bizim sevgili olarak yilbaslarimiz olmasina ragmen, evli bir cift olarak bu yil ilk yilbasimizdi. O yuzden cok ozendik, cok ugrastik ama ne derler bilirsiniz '' Siz plan yaparsiniz, kader soyle  bir bakar ve gulumser. '' Aynen bizimde oyle oldu, biz planlarimizi yaptik, kaderde kahkaha atti.

                                                            *
 Turp gibi olan ben; yilbasi aksami tum hazirliklarimizi yapip, yiyeceklerimizi iceceklerimizi, muziklerimizi, oyunlarimizi hazirladigimiz sirada, tam oturmus esimle ilk oyunumuzu oynarken hasta oldum. Bir anda noldugunu anlayamadim. Bir mide bulantisi, bir bas donmesi ve bir saat icinde yukselen ates... Yilbasini kutlamak yerine, esimin zoruyla yatip uyumak zorunda kaldim. Cok sıkı tembihledigim icin 23.30' da beni geri kaldirdi. O saate kadar canim esim yilbasini, yanimda yatakta beni kontrol etmekle gecirdi. Uyandigimda biraz iyilesir gibi oldum ve  saat 24' u gosterince, methini daha onceden cok duydugum, o muhtesem havai fisek gosterilerini izlemek icin disariya ciktik. Diger postumda havai fiseklerden bolca bahsedicem) Tabi kendimizi kaybedip bir saat disarida sogukta yagmurda kalinca 2014' un ilk gununu de yatakta gecirdim.

                                                             *
En ufak bir kiymik batmasinda dahi anneme danistigim icin (öhöm öhöm uzerinize afiyet biraz sut kuzusuyum da) anneme hasta oldugumu anlatip, ne yapmam gerektigini sormak icin aradigimda, aramizda gecen konusma  suydu:

'' Anne cok hastayim midem bulaniyo, basim donuyo, atesim var. Napiim ?"

'' Aner ? yoksa ben annanemi oluyorum ? ''

''Anne, ne annanesi  ya atesim var diyorum sana.''

'' Tamam sen yine incecik giyinmissindir ben seni bilirim, atesin ondandir senin. Ama mide bulantisi...tamam kesin ben enene oluyorum :) Zaten gecen senin falinda cikmisti bebek geliyo diye, amaaaan hemen yelek oreyim bari ''

''Anne deli misin, bebek falan yok.''

'' Sen oyle san, falda cikti bi kere''





Hehe annem alem kadin, canim ''marul kafali heyecan kupum'' benim :)

                                                           *
2013 benim icin iyi bir yilmiydi yoksa kotumuydu tam karar veremedim dogrusu. 2013' un basinda nisanlandim, sonlarina yakin evlendim, baska bir ulkeye tasindim, canim sevgilimle yeni bir aile kurdum, bunlar hep guzel seyler... Ama uzun zamandir olmasini cok cok cok istedigim, fakat yilin son uc gunude asla gerceklesmeyeceginden emin oldugum dilegim, bir suru hayal kirikliklarim, gozyaslarim, ozlediklerim, sevdigim hayvanlarin olumleri falan derken iyi seyler o kotu seylerle dengelendi. Sanirim hayatin dengesi bu. Bazi gunler guzel, bazi gunler kotu gecer. Sanmiyorum aramizdan birisi cikipta '' benim icin 2013' un her gunu guzeldi, bir gun dahi kotu birsey yasamadim, bir saniye dahi mutsuz olmadim'' desin.

                                                           *
Fakat ben kendi adima 2014' ten umutluyum. 2013' ten daha guzel bir yil olacagini hissediyorum, yada olacagina inanmak istiyorum. Bir seylere inanmadan yasayamayiz degil mi ?

                                                           *
Herkese mutlu yillar diliyorum.
Umarim 2014 sizlere dilediginiz tum guzellikleri ve daha fazlasini verir. Herkese bol eglenceli, bol kahkahali, bol opucuklu ve bol patili bir yil olsun...

Kocamaan opuldunuz XOXOXO











12 comments :

  1. Musmutlu bir yıl olsun inşallah bide çok çok geçmiş olsun :) bizde öyle planlar programlar rezervasyonlar yaptırdık, anaaa sonra baktıkki evden çıkıp havai fişek gösterisini izlemeye gitmişiz:)
    Hastalık bunlardan biri olmasa da bazen hayat plan dışına çıkınca daha mı güzel oluyo ne:) Herşeye rağmen evinde kocacının koynunda olmak hepsine değmiştir bence :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok tesekkur ederim, bugun iyilestim gibi :)
      Dedigin gibi bir suru planlar yapiyosun sonra hepsi bir anda degisiyor :)
      Sizinkisi bizimkinden daha guzelmis en azindan hasta olan yokmus :) Kesinlikle katiliyorum, planlar disina cikinca hayat daha guzel bencede
      Son dedigin cumle cooooooook dogru. onun bir bakisi bir dokunusu icin yillarca mide agrisi cekmeyi goze alirim :))
      Musmutlu yillar ^^

      Delete
  2. Çok geçmiş olsun...
    Size de mutlu yıllar..
    aksilikler terslikler hiç olmazsa mutlu anların değerini bilemezdik herhalde.. :)
    yine mutsuz anlar en az mutlu anlar en çok olsun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, dogru kotu anlar olmasa guzel anlarin degerini bilemezdik buna yurekten katiliyorum
      Sevgilerimle

      Delete
  3. Öncelikle çok çok geçmiş olsun tatlım bende biraz sallandım ama neyse ki ilerlemedi :/ Havai fişekleri merakla bekliyorum :) Dediğin gibi hayatta hergün aynı değil iyisiyle kötüsüyle bu yılı da atlattık hı bide benimde çok tatlı bir köpüşüm var adı gümüş yarimle birlikte yavruykenden buyana bizimle hayvanlarında özgürce yaşayabildiği zulümden nefretten arınmış bir yıl olmasını diliyorum bol öpücükler :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ederim fistigim, sanada gecmis olsun Iyiki ilerlememis, dikkat et kendine.
      Ne guzel demissin, gumusu op benim yerime, dilegine gonulden katiliyorum hayvanlarin zulum gormedigi, uzerlerinde kozmetiklerin denenmedigi, eglence amacli sirklerde kullanilmadigi yenmedigi bir dunya istiyorum :)
      Kocamaaan opuyorum seni, kucak dolusu sevgiler :)

      Delete
  4. geçmiş olsun canım,
    kayıp mı var canım,
    sen çok üzülme canım,
    mutlu yıllar canım

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim olum anlaminda bir kayip yok ama duygusal olarak bir kayip var. Cok uzun bir hikaye postunu yaziyorum su anda tum mutsuzlugumuzun ana sebebidir.
      Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim
      Sevgilerimle

      Delete
  5. hahahha ama Aner benim de aklıma ilk o gelmişti şimdi annen haklı yaniii
    hem falda da çıkmışş yaniii lütfen fal yalan söyler mi hiççç :D
    hehehe cici yıllaaarrrr!! (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. yok fallar yalan soylemez, fal bebek var diyosa bebek olmak zorunda :))))
      Tesekkur ederim Aslicim sanada cici yillar :)

      Delete
    2. hehehe tabisi falların yalan söylediği nerde görülmüş :P
      hepimizeee :)))

      Delete
  6. Hem geçmiş olsun hem güzel bir yıl olsun :))

    ReplyDelete

Dusunceleriniz benim icin cok degerli, o yuzden elinizi korkak alistirmayin :)
Sevgilerimle :)